Aeromexico modtager det første Boeing 737 MAX fly← Tilbage

Aeromexico har nu taget imod den første tilføjelse til vores flåde, et fly der sætter nye standarder for passagerflyvning.

I 2012 indgik vi en aftale med Boeing om anskaffelsen af 100 nye fly til en værdi af 11 mia. USD, den største enkeltstående investering i mexicansk luftfart nogensinde.

Den 23. Februar 2018 modtog vi den første af I alt fem 737 MAS fly, der bliver integreret I flåden I løbet af året. Vi er stolte af at være blandt de første flyselskaber i verden, der tager den nye flytype i anvendelse.

Skiftet er endnu et skridt i fornyelsen af flyflåden, der holder os blandt de flyselskaber i verden, der har de mest moderne fly med en gennemsnitsalder på syv år.
Vores flåde vil fremover bestå af tre flytyper, nemlig Boeing 878-8 og -9 serien, Boeing 737-serien og Embraer 190 og 170 fly.

Boeing 737 MAX byder på en række features og nye forbedringer:

• Nyt haledesign reducerer slipstrømmen
• Bedre aerodynamik sikrer mindre turbulens
• Ny avanceret teknologi med Boeings winglets sikrer mindre brændstofforbrug pr. passager
• En lettere og mere aerodynamisk konstruktion sammenlignet med tilsvarende flytyper
• En af de mest moderne motortyper i klassen, LEAP-18 fra CFM sikrer længere rækkevidde
• Eksklusivt 737 MAX interiør design med større sæder, vinduer, overhead compartments og mere plads

Interiøret, designet af samme firma som også designede den berømte Dreamliner, byder på lædersæder, borde med opladerfunktion til elektronisk udstyr, 13” HD skærme (2” mere end de tidligere), udstyret med Bluetooth og kamera.

De 18 sæder i AM Plus klassen og 132 sæder i resten af kabinen er alle forsynet med justerbar hovedstøtte, støjreducerende høretelefoner samt USB stik.
Et andet innovativt element i den nye 737 MAX er den dynamiske belysning, der følger med Boeing Sky interiøret, som skaber et mere behageligt miljø og indtrykket af mere plads i kabinen. LED lys i loftet ændrer sig i takt med flyvningen, og læselamperne er blevet lettere at finde og betjene.

For at give vores passagerer den bedst mulige oplevelse af vores Inflight underholdning har vi installeret den nyeste teknologi, ikke at forflemme et større filmbibliotek med flere premierefilm. For at gøre oplevelsen perfekt har vi desuden indsat et optimalt lydsystem med indbyggede højtalere. Musikudvalget er tilsvarende forbedret, så alle passagerer kan finde deres musiksmag i høj ydkvalitet.
En anden attraktiv festure ved 737 MAX flyet er en forbedret antenne, der sikrer bedre WiFi forbindelse under flyvningen. Teknologien kan opgraderes, så flytypen konstant vil være forsynet med de bedst tænkelige WiFI løsninger.

I vores bestræbelser på at sikre miljøeffektive flyvninger er det værd at bemærke at Boeing 737 MAX udleder 14% mindre kulilte end de tidligere 737 NG modeller, og 40% mindre end andre fly, der stadig er i drift. 

Det nye Boeing 737 Max indsættes fra midten af marts måned på ruter til New York, Lima, Bogota og Monterrey.

Klik her for at lære mere om det nye Boeing 737 MAX fly