AeroMexico støtter Frida Kahlo udstilling i London← Tilbage

Det er den første udstilling om den ikoniske kunstners liv udenfor Mexico. Blandt de udstillede effekter er Kahlos tøj og personlige ejendele, der sammen med en række udstillede kunstværker giver et unikt indblik i den Frida Kahlo’s enestående livshistorie.

AeroMexico har støttet med transporten af af mere end 200 effekter gennem AeroMexico Cargo, hvilket har været muligt med de daglige, direkte flyvninger mellem London og Mexico City med vores Boeing 787 Dreamliner, et af verdens mest moderne fly. Tilsvarende har vi støttet med billetter til personalet fra Museo Frida Kahlo, der er ansvarlige for den nye udstilling i London.

De udstillede effekter er bl.a. selvportrætter, fotografier, forhistoriske columbianske halskæder og håndmalede korsetter og breve, der tilsammen giver et unikt indblik i kunstnerens tilværelse.

”Frida Kahlo er en af de mest ikoniske kunstnere fra det forrige århundrede, og vi er glade for at kunne vise historien om hendes liv, og give publikum mulighed for at forstå og fejre denne bemærkelsesværdige kunstner” fortæller Tristam Hunt, der er direktør for V&A i London, i denne pressemeddelelse.
 
Frida Kahlo udstillingen på V&A varer frem til 4. november 2018.