AeroMexico informerer om Boeing 737 Max 8← Tilbage

I forbindelse med den opståede situation vedrørende Boeing 737 MAX 8 fly og Etiopian Airlines flight ET302 meddeler AeroMexico hermed, at vi er i løbende kommunikation med producenten af den pågældende flytype og de relevante myndigheder.

AeroMexico har fuld tillid til sikkerheden af sin flåde og understreger, at selskabet i det forløbne år, hvor vi har opereret Boeing 737 MAX 8 fly har fløjet sikkert, pålideligt og på effektiv vis.

Ikke desto mindre har selskabet besluttet midlertidigt at suspendere alle flyvninger med de seks Boeing 737 MAX 8 fly i flåden, indtil der foreligger mere præcis information om undersøgelserne i forbindelse med flight ET302.

Operationel sikkerhed og tryghed for vore passagerer er en topprioritet for AeroMexico. De berørte flyafgange med de pågældende fly bliver gennemført med andre fly i AeroMexico-flåden.
AeroMexico vil holde sine kunder orienteret gennem vores webside, www.aeromexico.com, call center telefon 1-800-237-6639 og på vores Twitter konto, @AM_Escucha.