Underholdning om bord


Hvad enten der flyves alene eller sammen med familien, kan passagererne slappe af, have det sjovt, og nyde ethvert minut af flyvningen med vores underholdningssystem. Vores imponerende udvalg af film og populære tv-serier bliver jævnligt opdateret for at tilbyde passagererne løbende variation. Udbuddet af underholdning varierer efter flytype, rute og varighed af flyvningen. Ombord på hvert fly finder du en opdateret oversigt for netop din flyvning. 
 

Wi-Fi i luften

Vi er det første flyselskab i verden med 2Ku; verdens hurtigste onboard internet service, leveret af GoGo Inc.
 

Højtflyvende forbindelse

GoGo Vision

Vores 737-800-fly er udstyret med 2Ku wifi, fra GoGo Inc., og vores Dreamliners har Panasonic bredbåndsinternet om bord.

På vores Embraer fly, kan film og tv-serier streames gratis om bord på din medbragte smartphone eller tablet. 


Glade børn

Vi tilbyder et specielt underholdningskit fuldt af overraskelser til børn i alle aldre. Lad fantasien flyve og underholde de mindste undervejs. Et udvalg af førende aviser og populære magasiner er også tilgængelige.
 

Personlige skærme

Om bord på vores Boeing 777-fly, nyder passagererne godt af deres egen personlige skærm med On-Demand lyd og video. Med 10 film, tre tv-serier, otte videospil og ni musikkanaler, bliver der tilbudt kontinuerlig On-Demand underholdning, på hvilket som helst tidspunkt passagererne ønsker det.